Szolgáltatások

Asztalos munkák:

Cégem fő tevékenységi köre az asztalos munkák elvégzése, bútorkészítés, bútorjavítás, bútorok összeszerelése, átalakítása.

Díjtalan helyszíni felmérés, árajánlat:

A helyszínen egyeztetésre kerülnek az Ön igényei és a lehetőségek, a pontos méretezés, vázlati rajz elkészítése és a részletek megbeszélése. Ezt követően rövid határidőre elkészítem az árajánlatot.

Bútorkészítés:

amennyiben az árajánlatot megfelelőnek találja, megrendelheti bútorát, mely az előre egyeztetett időpontban leszállításra és beszerelésre kerül az Ön otthonában (vagy egyéb más, az Ön által megadott helyszínen).

Konyhabútor készítés:

az egyedileg tervezett, méretre gyártott konyhabútor előnye, hogy 100 % - ban az Ön igényei, elképzelései alapján lett megtervezve, azokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket Ön megálmodott, elképzelt. Valamint teljes mértékben igazodik az otthona specifikumához, legyen az régi vagy új, kicsi vagy nagy konyha, az egyedi tervezésnek köszönhetően a helykihasználtság a lehető legjobb lesz. A galériában elkészült munkáim között talál mindenféle konyhabútort, az egészen kicsi panelkonyhától a nagyobb konyhákig egyaránt.

Beépített bútor, beépített szekrény:

a legjobb helykihasználást és a legtöbb tárolási lehetőséget a beépített bútorok adják számunkra, mivel padlótól plafonig, faltól falig beépítésre kerül. Kialakításánál érdemes előre átgondolni, hogy miket szeretnénk benne tárolni, milyen elosztásban kerüljön kialakításra a belső tér. Valamint a rendelkezésre álló hely függvényében át kell gondolni, hogy nyíló vagy tolóajtós kivitelben szeretnénk e elkészíttetni. De lehet kombinálni is: nyíló –és tolóajtós kivitel variálása is szóba jöhet, de beleépíthetünk nyitott polcos megoldásokat is.

Irodabútor:

A kellemes irodai légkör és hatékony munkavégzés alapvető feltétele a praktikus, igényes és kényelmes irodabútor megléte. A katalógusban szereplő rengeteg szín – és mintaválaszték, a számos kiegészítő mind mind azt a célt kívánja szolgálni, hogy minden tekintetben az Ön igényeit kielégítő irodabútor kerüljön kialakításra.

Egyéb bútor:

Ide sorolnám az összes, előzőekben nem részletezett bútort, ami az Ön kényelmét hivatott szolgálni. Legyen szó szobabútor, fürdőszoba bútor, gyerekszoba bútor vagy épp bababútor készítésről, a lényeg, hogy a megfelelő anyagok kiválasztása után a lehető legpraktikusabb, legkényelmesebb bútorok készüljenek, amelyek hosszú távon szolgálják az Ön és családja kényelemét.

Bútor összeszerelés:

Amennyiben mégis úgy dönt, hogy nem nálam rendeli meg egyedi méretre készített bútorát,hanem készbútort vesz, de az összeszereléshez segítségre van szüksége, ne bajlódjon órákat a leírásokkal, összeszerelési útmutatókkal, hanem bízza rám, és cserébe egy szakszerűen összeszerelt bútort kap cserébe, és idejét kellemesebb dolgokkal töltheti.